31 Mar 2012

Eva & Manu

 (photo by Katja Tähjä)

Suomalais-ranskalainen folkia soittava duo Eva & Manu matkusti melkein vuoden päivät ympäri Eurooppaa ja matkalla syntyi viime vuonna julkaistu Still Traveling EP. Sen biisit ovat kuunneltavissa alla ja upeasta ensimmäisestä singlestä, Feet in the Water, voi myös nauttia videomuodossa. Tarkempaa kuvausta pariskunnan yhä jatkuvasta musiikkimatkasta voi lukea Travel in Music -blogin puolelta. Duon ensimmäinen kokopitkä albumi julkaistaan tänä keväänä, ja ihastuttava Eva & Manu keikkailee Suomessa kevään ja kesän mittaan ahkerasti. Seuraavaksi duon voi nähdä livenä 13.4 Tampereen Klubilla.


Finnish-French folk duo Eva & Manu traveled across Europe for almost a year and out of it came the "Still Traveling EP". You can listen to the songs above and also watch the video for the lovely first single "Feet in the Water".  You can read more about their still ongoin journey in their Travel in music -blog. Their first full lenght album will be released this spring and they'll be touring a lot in Finland this spring and summer. Their next live performance will take place on the 13th of April in Klubi, Tampere.

6 comments:

 1. Voisi tutustua (vielä en ole kuunnellut kipalettakaan) :)

  Öh, 13.4...lämmittelevät Reginaa. Ja samana iltana on toisetkin kiintoisat keikat. Mikä siinä on, että kaikkien on oltava samana iltana ja sitten ei ainakaan kuukauteen ole missään mitään! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kannattaa! Joo tuonne Eva & Manu/Regina -keikalle olis tarkoitus tulla :)

   Delete
 2. Moi their new version is on youtube already !! : http://youtu.be/B5wDNYivt_s

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!