13 Aug 2012

Muse - The 2nd Law: Unsustainable

Huh, Flow'sta on selvitty! Päällimmäisinä viikonlopusta jäivät käteen ehdottomasti upeaakin upeampi St. Vincent sekä yllättävänkin suuresti sykähdyttänyt Moonface with Siinai, mutta palataan festaritunnelmiin myöhemmin (koko kesän osalta, that is).

Ensin jotain hämmentävää, nimittäin raita Musen tulevalta uutukaiselta. Kokonaisena biisinä se kuulostaa toki huomattavasti enemmän bändiltä itseltään kuin aiemmin annettu pieni maistiainen (kaikistä jännistä äänikikkailuista huolimatta), mutta yhtä kaikki äärimmäisen hämmentävältä.
Phew, we've survived Flow Festival! St. Vincent was nothing less than awesome and wonderful, and also the Moonface with Siinai gig was breathtaking, but let's get to those later. First, here's something rather odd a.k.a. a track from Muse's upcoming album. Yes, it sure sounds just like the band despite the synthetical elements, but it still leaves my mouth open. Whaaat?

4 comments:

 1. Eka ajatus oli, että mitä elokuvamusiikkia ovat alkaneet tekemään. Voin kuvitella, että tuo olisi levyn avausraita ja siitä se sitten lähtisi musemaisesti eteenpäin... Tosin ovat sanoneet, että halusivat tällä levyllä tehdä jotain "ihan" erilaista, joten sinänsä en tiedä mitä odottaa. Ne kyllä osaa, luotan siihen ja kyllähän tuokin biisi ihan Muselta silti kuulostaa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tää todellakin on leffamusiikkia! Ja ilmoitetun tracklistin mukaan tää on levyn toiseksi viimeinen biisi. Hivenen kyllä jännittää se kokonaisuus. :D

   Delete
 2. Ohh. Mä oon jo kehittänyt rakkaussuhteen tän kappaleen klassillisiin osuuksiin, rakastan tota sointukuviota niin kiivaasti, että kyllä tunnistaa Musen olevan kyseessä! Tän kappaleen traileri oli oikeastaan mulle pieni shokki, mut nyt tuntuu taas siltä, että kyllä se tästä. Vähän varpaillaan oon silti.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kyllä! Ihan samat fiilikset täällä.

   Delete

Say hello, we'll appreciate it!