9 Aug 2013

Flowwwww

Blogikaksikko A&J lähtis vähän niinku Flow'hun vähän niinku festaroimaan vähän niinku än yy tee nyt!

Allekirjoittaneella tämä jää kesän ainoaksi festarikokemukseksi, kiitos kaiken muun tielle tulleen elämän ja sen koukeroiden. Levähdystaukoja aion pitää usein, ja käydä tsekkaamassa vain ne pakollisimmat keikat. Mutta nauttia voi silti, ja hihasta saa tulla nykimään. :)



p.s. Ei muisteta jooko sitä, että edellisvuoden Flow-reportaasi on vieläkin tekemättä... Tällä kertaa en aio edes ottaa kameraa mukaan, sillä pokkari sanoi sopimuksensa irti, ja järkkäriä ei ilman akkrea sisälle viedä. Annan siis Alicen hoitaa kamerakuvauksen, mutta raportin kasaamme tuttuun tapaan yhdessä. Ehkä se saadaan edellistä nopeammin eetteristä ulos, kun kuvien läpikäynti ei ole meikäläisen harteilla. ;)

Vauhdikasta viikonloppua!

p.p.s. Tsekkaapa Nuorgamin tärpit, mikäli et tiedä, mitä festareilla kannattaa mennä katsomaan!


Hot Suvilahti


Yaaay, these two bloggers are heading to the Suvilahti area and Flow Festival, like, now! This will be my only festival experience this summer thanks to life and its ups and downs that have come in the way. I have to rest a lot and will probably go see only the biggest must-see gigs. But I can enjoy the weekend nevertheless. Hopefully you will too!

p.s. Hopefully no-one remembers that the report from last year's Flow Festival is still not made... Mega-whoops.

4 comments:

Say hello, we'll appreciate it!