9 Jul 2012

Big Wave Riders - Sunny Side

Hyvää maanantaita! Rokista on selvitty, vaikka jalat huutavat lepoa ja kenkiä ei enää tunnista omikseen mutakerroksen alta. Oli hyvät meiningit, kiitos kaikille! Eritoten Pulp tahkoi juuri niin mieletöntä tahtia kuin uskalsi olettaakin ♥ Kuvatuksia pistetään kehiin sitten taas jossain vaiheessa.

Ensin kuitenkin uutta Ridersia. Tulevalle Life Less Ordinary -debyytille on jo olemassa biisilista ja julkaisupäivä, ja nyt myös lisää ennakkomakupaloja. Sunny Side on bassopompotuksillaan ja syntikkasäestyksillään yhtä helmeilevä kuin bändin aiemmatkin kipaleet, mutta nimestään huolimatta se on kuitenkin samaan aikaan vähemmän aurinkoinen (mielikuva voi myös johtua ulkona tällä hetkellä vallitsevasta pilvisen tuulisesta "kesäsäästä", toim.huom.). Voin silti kuvitella enemmän kuin hyvin Suomenlinnan kalliot, kimaltelevan meren ja piknik-korin, jonka sisällön kimppuun ystävykset hyökkäävät nälkäisinä.






p.s. Olisi tosiaan kuviakin BWR'n keikalta Espan lavalla, ehkä saan ne jossain vaiheessa eetteriin.



Good Monday! Weekend's rock festival is over, and feelings about it are overall extremely fine. Especially Pulp was just as good as I dared to expect ♥ Thank you all! And yes, pictures are coming some time later.

But first, some new Big Wave Riders. The band has published a track list and a release date for their debut album called Life Less Ordinary, and a new song is also out. Sunny Side is just as sparkling and tingling as one might expect, but at the same time it's - despite the name - a bit less sunny than Riders' previous songs. Or maybe it's just the current weather (cloudy & windy) that's affecting my mental image. Anyhow, I can definitely see the salty rocks of Suomenlinna, a vast blue ocean and a bunch of friends, who are fighting over the contents of a picnic basket.

No comments:

Post a Comment

Say hello, we'll appreciate it!