3 Aug 2011

I Put A Spell On You


Blogia pidempään seuranneille ei tule yllätyksenä, että rakastan She & Himia. Duo tekee hyvin paljon cover-biisejä ja alla yksi, jota en voi koskaan kuunnella saamatta kylmiä väreitä! Kyseessä on upea liveversio Screamin' Jay Hawkinsin biisistä "I Put A Spell On You".

(photos from here)

I love She & Him which doesn't come as a surprise to those who've been following by blog for a longer while. They do a lot of covers and the live version of Screamin' Jay Hawkin's song "I Put A Spell On You" always gives me goosebumps all over! Amazing.


9 comments:

 1. Niin no ei todellakaan tule yllätyksenä :D Ja onhan sulle Zooeyllekin ihan oma tagginsa, olen huomannut! Mutta ei se väärin ole ;)

  ReplyDelete
 2. Voi noita kuvia, todella ihastuttavia! Mä en ole vielä muistanut kuunnella ko. duoa, ehkä joku päivä otan sen tehtäväkseni :D

  ReplyDelete
 3. J: Joo ei varmaan :D

  Salka: Eikö olekin! ^__^ Kannattaa!

  ReplyDelete
 4. Näin She&Himin livenä viime kesänä Torontossa. Aivan ihania :) ja Zooey<3

  Todella kiva blogi sulla ja käyn täällä aina silloin tällöin kurkkimassa, koska oon löytänyt joitain ihan huippubiisejä tätä kautta!

  ReplyDelete
 5. Anonyymi: SUUUURI KATEUS!! :D Olivat varmasti aivan mahtavia. Kiitos, kiva kuulla :)

  ReplyDelete
 6. Voi, saispa kaikki Zooeyn mekot!

  ReplyDelete
 7. Sofia: Juu kelpais mulle kans :)

  ReplyDelete
 8. Ihania kuvia olet löytänyt. Muutenkin She&Himillä on mielestäni ihan aavistuksen keskivertoa hauskempia bändipotretteja :) Ja tuota ed. postauksen sarjaa aloin odottaa myöskin, en ollut aiemmin edes kuullut siitä!

  ReplyDelete
 9. sarakissa: Joo ei niitä huonoja olekaan :D Sitä sarjaa kyllä odotetaan innolla :)

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!