9 Dec 2009

Talvipuutarhaan

Kaksi vuotta sitten Oulun yliopiston Kasvitieteellisessä puutarhassa
näytti joulun aikaan tältä. Onneksi nyt on edes hieman lunta, mutta
voisiko sitä tulla vielä runsaasti lisää, kiitos.Kun puhutaan talvisista kappaleista, tulevat alla olevat kappaleet aina väistämättä mieleeni (osaa videoista ei todellakaan tarvitse katsoa: miten esimerkiksi nuo Snowflaken videon kuvat liittyvät kappaleeseen?). Toivon jouluaatoksi kinoksittain pehmeää puuterilunta, huurteisen kirpeää pakkasta ja kirkasta tähtiyötä. Silloin laitettaisiin nämä soimaan, paljon kynttilöitä palamaan ja nautittaisiin rauhallisuudesta, kiireisen elämän hetkellisestä pysähtymisestä.

Howard Blake - Walking In The Air


Mew - SnowflakeBjörk - JógaBjörk - FrostiDanny Elfman - Ice DancePatrick Doyle - Harry in WinterTori Amos - Garlands

4 comments:

 1. Unohit Wham!in Last Christmasin :D:D

  Tää on taas niin tätä, just pari päivää sitte tein postauksen Snowmanista.. Siis jätin luonnokseksi kylläkin, mut on se muuten valmis.

  ReplyDelete
 2. bubble, hah :D Ja oliko tämä nyt mitenkään yllättävää?

  ReplyDelete
 3. + Tori Amosin Winter! Pitääkin kaivaa bubblen tekemä joulu-cd parin vuoden takaa. Siinä sen ekaa kertaa kuulin :) Ja tuo Howard Blaken Walking in the air on kuolematon klassikko. <3

  ReplyDelete
 4. J, tokihan Torin tuokin talvinen biisi sinne kuuluisi! Se on ehdottomasti yksi suosikeistani Torilta<3 Tyydyin kuitenkin laittamaan vain Garlandsin, koska se ei ole niin tunnettu.

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!