7 Mar 2010

Florence + The Machine @ Tavastia


Tällä hetkellä odotan jo Ruisrockia, että pääsen näkemään Florence + The Machinen uudelleen! Keskiviikkoiltainen loppuunmyyty keikka Tavastialla oli mieletön! Florence oli aivan jumalainen nainen, jolla oli livenä uskomaton ääni. Tämän tosin jo tiesinkin. Florence liikehti lumoavan kauniisti paljain jaloin, välillä tanssi raivoisasti kuin riivattuna. Olin yhtä hymyä koko keikan ajan. Eturivi. Keskellä. Parasta. Toki takana oli taas niitä hieman ärsyttäviä henkilöitä, jotka tönivät ja lauloivat mukana aivan liian lujaa, välillä hieman nuotin vierestä. Se oli mukava kotona sitten huomata, että osalla keikalla kuvatuista videoista Florencen upea ääni hukkuu näiden henkilöiden mölinän alle. No, paljon kelvollista videomateriaalia keikalta kameraan kuitenkin tallentui. 


Florence laittoi yleisön myös hyppimään:

Kyllä yleisö sitten lauloikin:

Keikan paras hetki oli tämä!:
Aivan uskomatonta, lumoavaa, olin transsissa.
Ja tähän se kaikki ihanuus loppui, liian nopeasti:

Kuka lie huutaa ja kiljuu tuossa lopussa..tärykalvo halkeaa. Onneksi käytän keikoilla AINA korvatulppia. Äänelle se ei ehkä teekään sitten niin kovin hyvää. Mikään yleisöön heitetystä neljästä rumpukapulasta ei minun käsiini muuten valitettavasti osunut. Lähellä oli. Yhden settilistoista onnistuin kuitenkin itselleni saamaan. Ihana roudaripoika antoi vielä plektrankin kun kauniisti  ja tarpeeksi kauan hymyilin. Keikalla ei valitettavasti kuultu lempibiisejäni: Falling ja Swimming. Ehkä kuulen ne Ruisrockissa, jos oikein kovasti toivon. Settilista siis näytti tältä:

Howl
Kiss With A Fist
My Boy Build Coffins
Hurricane Drunk
I'm Not Calling You A Liar
Between Two Lungs
Drumming
Cosmic Love
Blinding
You've Got The Love
--------------------
Dog Days Are Over
Rabbit Heart (Raise It Up)

Seurana keikalla olivat Bubble ja yksi toinen ystävä. Päällä keikalla oli violetti mekko (Vila), uudet vedenvihreät korvakorut (H&M), tumma glittermeikki ja kukka hiuksissa.

 (kaikki kuvat bubblen ottamia)

4 comments:

 1. *Toinen aivojenvapautushetki netissä* (ensimmäinen oli ennen ruokista)

  Ei mulla mitään asiaa kyllä ole. Koska olin itse keikalla, töissä en pysty videoita kattomaan (kotona ei ehdi) ja näytän pälliltä tossa kuvassa :P Mut kesällä uusiksi!!

  p.s. Joudun ehkä lähtemään Helsinki Liveen, vaikka kuinka maksais 90e. Prodigy, Skunk Anansie ja White Lies!!

  ReplyDelete
 2. bubble: Etpä näytä! Äääää sit munki on pakko! Ärsyttää meinaan suuresti, jos Skunk jää näkemättä.

  ReplyDelete
 3. Eilinen työpäivä kului kirjoituksesi innoittamana Florence + The Machinen, minulle uuden tuttavuuden, tahtiin ja epäilen sen viihtyvän playlistillä myös jatkossakin. Kiitos! :)

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!