1 Aug 2010

I'm On A Bloodbuzz


Olen täysin vakuuttunut, että The Nationalin "High Violet" tulee pitämään paikkansa tämän vuoden parhaimpana levynä. Se on täydellinen. Aika täydellinen on myös "Bloodbuzz Ohio" -biisin mustavalkoinen video. Tanssiva Matt Berninger on jotain hymyilyttävän suloista ^__^ Ihana, symppis mies. The National voisi jo tulla takaisin Suomeen (ja silloin heidän olisi pakko soittaa ehdoton suosikkini, eli High Violetilta löytyvä "Sorrow").


Tällä hetkellä hikoilen muuttokuorman parissa laatikoita kantaen ja purkaen. Seuraava viikko menee varmaan vielä ilman nettiä, joten palaan langoille noin viikon päästä. Ensi viikko on kuitenkin ajastettu aivan täyteen Edinburghia :)

2 comments:

  1. AMEN kaikelle mitä tässä sanot Nationalista! High Violet on ehdottomasti vuoden 2010 paras levy, vaikka vuotta vielä jäljellä onkin ja paljon levyjä ilmestymättä. Mutta High Violetiin ei vain pysty kyllästymään, levyn kaikki biisit iskevät vuoronperään tajun kankaalle, ja ah, se vain on rakkautta <3 Ja kyllä, Matt on halittavan suloinen tanssiessaan Bloodbuzz Ohion videolla, awww.

    ReplyDelete
  2. Jenni: Rakkautta, juuri niin :)

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!