14 Sept 2010

Fresh Blood

(kuva: googlen kuvahaku)

True Bloodin kolmas tuotantokausi loppui aivan liian aikaisin. Kolmannella kaudella, etenkin viimeisessä jaksossa, meni kaikki niin erilailla kuin kirjoissa, että huusin mielessäni "ei ei ei tämän näin pitänyt mennä!" Toisaalta on hyvä, että sarja on erilainen kuin kirjat, mutta mielestäni se muuttelee asioita hieman liikaakin. Eipä ainakaan ikinä tiedä, mitä tuleman pitää. Nyt pitäisi odottaa ensi vuoteen asti seuraavaa kautta. Onneksi The Vampire Diariesin toinen tuotantokausi sentään alkoi viime viikolla. Innostuin tekemään soittolistan True Bloodin hengessä. Soittolistaan pääset klikkaamalla tästä.  Listalle olisi ehdottomasti kuulunut Beckin loistava Bad Blood, mutta sitä ei löytynyt spotifyn valikoimasta. Tältä kuitenkin näyttää synkkä, verenmakuinen soittolista:


Jace Everett - Bad Things
Chris Isaak - Baby Did A Bad Bad Thing
CC Adcock & The Lafayette Marquis - Bleed 2 Feed
Joseph Arthur - I Wanna Get U Alone
Depeche Mode - Corrupt 
Queens Of The Stone Age - Goin' Out West
Nick Cave And The Bad Seeds - Night Of The Lotus Eaters
VAST - I'm Too Good
Band Of Skulls - Blood
VAST - Lift Me Up 
Eels - Fresh Blood
Elysian Fields -Set The Grass On Fire
VAST - I Am A Vampire
PJ Harvey - I Think I'm A Mother
Karen Elson - Mouths To Feed

5 comments:

 1. Vampire Diaries on jotenkin tosi huonosti kirjotettu ja näytelty mutta ah, niin koukuttava! Ehkä Stefanin silmät on saaneet mut niin sekaisin että istun joka viikko telkkarin eteen. Hävettää kyllä myöntää :D

  Mistä muuten katsoit True Bloodin kolmatta kautta? En ole vieläkään päässyt kunnolla sen kimppuun.

  ReplyDelete
 2. Minäkin kiitin jotain tv-jumalaa kun VD alkoi, sillä True Bloodin loppuminen aiheuttaa automaattisesti vampyyrivajeen joka on korvattava jollain! Ja kiitos TAAS soittolistasta ;O)

  ReplyDelete
 3. MothMouth: Totta puhut! :D Mut puolestaan on saanut sekaisin Damon. Katsoin True Bloodia fastpasstv:n kautta.

  Mikaela: Niimpä! Ole hyvä taas :D

  ReplyDelete
 4. Mä olen jättänyt väliin 3-4 jaksoa (seuraan tv:stä) ja ihan tietoisestikin, iik! Jotenkin ekan kauden jälkeen sarja ei ole napannut samalla tavalla. Mutta täytyy silti ottaa takaisin jossain vaiheessa ne missatut jaksot. Ja edelleen - paras tunnari ikinä! Täytyy kuunnella listasi. Tuohon olisi sopinut vielä aika hyvin Tom McRaen My vampire heart... :)

  ReplyDelete
 5. J: Kolmas kausi on minusta toista kautta parempi. Mun mielestä toisella kaudella keskityttiin ihan liikaa siihen Maryanniin. Ja ihan mieletön tunnari joo <3 Tsekkasin ton biisin ja kyllähän se olis sopinut tuohon loppuun. Listalla on vain viimeinen biisi tuollainen hidas.

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!