23 Jan 2011

Les Amours Imaginaires


Viime sunnuntain elokuvana oli Les Amours Imaginaires, suomalaisittain Kangastuksia. Se on vasta 21-vuotiaan Xavier Dolanin toinen elokuva. Juoni on lyhykäisyydessään tämä: ystävykset Marie (Monia Chokri) ja Francis (Xavier Dolan) tutustuvat Nicolakseen (Niels Schneider) ja rakastuvat tähän molemmat. Kolmiodraama kiristää tietenkin ystävyyttä eikä loppu ole ruusuinen.


 (kuvat: googlen kuvahaku)

Kangastuksia ei ollut mikään mullistava elokuva, mutta ei se ollut huonokaan. Se oli sellainen "perushyvä", hidastempoinen elokuva ihmissuhteista. Elokuvan  vahvuus oli sen visuaalisuus. Pienet yksityiskohdat miellyttivät silmää ja musiikki korvaa (ei voi mennä vikaan, jos mukana on Karin Dreijer Anderssonin jumalainen ääni). Alla trailereiden virkaa toimittavat pätkät elokuvasta, joissa soivat The Knifen "Pass This On" ja Fever Rayn "Keep The Streets Empty" (molemmissa laulaa siis mainittu Karin Dreijer Andersson).


2 comments:

  1. ;)

    Mä jotenkin tykkään ihan mielettömästi noista videoista. Oon ollut koukuttuneena tuohon Knifen Pass this oniin elokuvan jälkeen...

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!