20 Aug 2011

Flow 2011


Minun Flow-viikonloppuni koostui valitettavasti vain perjantaista, vaikka lauantaina ja sunnuntaina olisi ollut  paljonkin kiinnostavia bändejä. Pidetään juttu lyhyenä ja kuvat sinisävyisen tunnelmallisina. Mukavaa oli, mutta suurta miinusta siitä, että etenkin päälavan bassot olivat niin kovalla, että rytmihäiriö ei ollut kaukana ja puolet musiikista hukkui jytkeen alle. Midlake oli ihana, mutta enemmän olisin nauttinut keikasta, jos olisin kuullut paremmin. Toki paikan päältä ostetut korvatulppani eivät olleet parasta laatua (kuinka yllättävää että unohdin ne varsinaiset kotiin), mutta ei vika vain ja ainoastaan niissä ollut. Söin myös elämäni pahimman burriton, josta puolet meni roskiin, koska en yksinkertaisesti kyennyt syömään sitä loppuun.

 (photos by bubble)

Perjantain odotetuin ja ehdottomasti paras oli neljän naisen muodostama Warpaint. Pimeässä teltassa soittanut bändi sai minut lähes hypnoottiseen olotilaan. Bändi oli upea livenä, melkeinpä parempi kuin levyllä! Ja basisti Jenny aivan ihana. Röyksopp puolestaan petti nekin vähät odotukset, joita minulla oli. Suuresti rakastamani biisi What Else Is There? kuultiin kyllä, mutta järkyttävän huonona versiona. Oikeastaan ainut biisi, josta nautin oli Poor Leno ja pian sen jälkeen keikka olikin jo ohi. Vanha ei enää muuten jaksa, sillä heti tämä jälkeen painuttiin nukkumaan. Tähän loppuun on pakko laittaa uusi virallinen, erittäin hieno video mielestäni Warpaintin parhaimpaan biisiin.My Flow-festival weekend was sadly very short. I was there only on friday though there were a lot of interesting bands on saturday and sunday as well. Midlake was lovely, but the bass on the main stage was soooo loud that it drowned out a lot of the music. The most anticipated and definetely the best of friday was Warpaint. They got me almost to a hypnotic stage and sounded almost better live than on the record! Röyksopp on the other hand was disappointing. They did play the song I really really love, "What Else Is There?", but as a terrible version. Pretty much the only song I really enjoyed was "Poor Leno" and quite soon after that the gig was over.

2 comments:

  1. Oi, Flow'ssa näyttää olleen perinteisen kaunista. Itse tein tänä vuonna periaatepäätöksen, etten osta lippua Flow'hun sillä viime vuonna tungos alkoi jo käydä ahdistavaksi. Monta hyvää jäi kyllä kuulematta (kuten se Midlake).

    ReplyDelete
  2. Sofia: Kaunista siellä olikin. Se tungos kyllä ahdisti ajoittain..

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!