21 May 2012

Dillon - Your Flesh Against Mine

= Dominique Dillon de Byington. Berliiniläisartisti jää mysteeriksi, sillä netin syövereistä ei löydy juurikaan ylimääräistä informaatiota. Huhujen mukaan neiti on kuitenkin alta parikymppinen (!) ja tehtailee suloista musiikkia, jossa risteytyy usean tunnetun naisvokalistin tyylit yhdeksi paketiksi. Ainakin Lykke Lin ja Björkin ystävien luulisi tykkäävän!


= Dominique Dillon de Byington. This young artist from Berlin is a mystery and very few bits of information about her can be found in the Internet. Rumours tell that she's barely in her twenties and makes sweet music that combines elements from various known female vocalists. If you like Lykke Li and Björk, you'll probably like her, too!

4 comments:

  1. Dillon on kyllä todella mysteerinen artisti noiden tietojen puuttumisten toimesta. :D Muistan omalta kohdalta, kun tein tyttösestä postausta törmänneeni samaan ongelmaan. Myöhemmin huomasin tämän jutun (http://noisey.vice.com/de/watch/meet-dillon), josta selviää, että hän oli 23-vuotias ainakin viime joulukuun tienoilla. Mikäli saksan kielen taitoni ei ole pahasti ruosteessa :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitän tiedoista! Itsellä ei tuo saksa luonnistu pätkääkään, mutta epäilinkin, että ehkä vuosia löytyy tällä hetkellä enemmän kuin 19.. ;) On myöskin mennyt toi sun postauksesi valitettavasti ohi (tosin niin tuntuu menevän lähes kaikki nykyisin, krää). :/

      Delete

Say hello, we'll appreciate it!