2 Jul 2012

Ryan Adams @ London Palladium

Welcome. I hope I'll make you very sad.

JUNE//  Ja sen Ryan Adams pari kuukautta sitten Lontoossa tekikin - koko lähes kaksituntinen keikka meni kyynelsilmin, välillä enemmän, välillä vähemmän. Mies ja akustinen kitara -balladit harvemmin menevätkään vikaan, mutta kun paikkana on tunnemallinen Palladium-teatteri ja kitaran kanssa sointuva ääni sellainen kuin Adamsilla, ei samaan euforiaan voi sanoa kovinkaan monen yltävän.

Itkettämisestä huolimatta konsertti sisälsi myös paljon naurua. Ryan on nimittäin hauska mies! Läppää heitettiin ainakin täysin omiaan tekevistä kitaroista, lasereita ampuvasta kissasta ja herran sävellysten surullisuudesta. Yksi iloinenkin biisi joukkoon tosin mahtui - Turn your frowns upside down for three fucking minutes!Ryan01.02


Oh My Sweet Carolina
Ashes & Fire
If I Am A Stranger
Dirty Rain
My Winding Wheel
The Rescue Blues
Please Do Not Let Me Go
Do I Wait
Firecracker
Everybody Knows
Sweet Lil' Gal (23rd/1st)
Why Do They Leave?
Invisible Riverside
English Girls Approximately
Chains Of Love
16 Days
Mr. Cat
New York, New York
Let It Ride
Lucky Now
Jacksonville Skyline
Come Pick Me Up
----
MotherRyan01.01Ryan01.03


Kuvauskiellosta johtuen kännykkäotokset ovat lähinnä tyhjästä lavasta. Mutta ketäpä valokuvaus olisi kiinnostanutkaan, kun tarjolla oli niin tajutonta tunnelmaa. ♥


Also a couple of months ago at London Palladium: Ryan Adams. PERFECTION. A man with a haunty yet crystallized voice with either an acoustic guitar (which seemed to act a bit tricky that night) or a piano, funny jokes, and those absolutely beautiful songs. Both of us cried through the whole 2-hour-gig! Pictures weren't allowed, but who cares. Music is the only thing that matters.


ALICE// Tuo ihana toinen osapuoli sanoi jo kaiken, mitä itsekin olin aikonut. Paitsi kovasti toivoin, että herra olisi soittanut kaksi parhaintaan nimeltä Sylvia Plath ja Wonderwall (cover). Kaikkea ei voi saada, ja keikka kyllä reippaasti ylitti kaikki ne melko vähäiset odotukset, joita minulla oli!

No comments:

Post a Comment

Say hello, we'll appreciate it!