2 Oct 2009

Rödsögården

Eilen keikkameiningeissä päällä:
tyllimekko - BikBok
bolero - Vero Moda

sukkahousut - Lindex
kengät - SixMix

kaulakoru - Marianeiti

Syysflunssa ei estänyt eilen suuntaamasta lembibaariin eli 45 Specialiin Rödsögårdenia kuuntelemaan. Keikka oli mahtava. Ainut miinuspuoli oli ne ärsyttävät ihmiset, joilla ei ollut artistia kohtaan edes sen vertaa kunnioitusta, että olisivat pitäneet suunsa kiinni edes niiden hiljaisempien biisien aikana. Jotkut kun olivat tulleet sinne kuuntelemaan musiikkia, eivät muiden ihmisten mölyämistä omista asioistaan kesken keikan. Raivostuttavaa! Tässä kuitenkin muutamia otoksia ja tunnelmia keikalta.
9 comments:

 1. p.s. Moon oikeesti kännissä, voi helvetti :D Pitää oottaa että laskee vähä tää olo, ennenku voi mennä puhumaan muille mitää.. Onneks oon yksin täs huonees..

  ReplyDelete
 2. Rödsö<3 Vähän ootan paljo täniltaselta keikalta!! Ehkä liikaaki, saa nähä miten käy :D Kiva et laitoit noita videoitaki tuubiin<3

  ReplyDelete
 3. bubble,haha :D Sanoppa pojille Oulusta terkkuja jos meet puheille.

  ReplyDelete
 4. Kiitos näistä! Olinkin unohtanu koko bändin olemassaolon.

  Olin mukana tekemässä Rödsögårdenin musaviodeota lopputalvesta, mutta en ole ikinäikinä edes kuullut muuta kun sen yhden biisin, eli If It Comes From My Heart. Pitäisi ehdottomasti käydä tsekkaamassa livenä, kun seuraavan kerran tänne ilmaantuvat soittamaan, kuulostaa sen verran hyvältä.

  ReplyDelete
 5. Jalouse, bändi on livenä kyllä tsekkaamisen arvoinen! Itse näin bändin livenä ekan kerran vuosi sitten kesällä ja kolahti jo silloin.

  ReplyDelete
 6. Kaunis keikka-asu:) Punanen & musta vaan soppii niin loistokkaasti yhteen!

  En oo tuohän bändiin kerenny tutustummaan enkä tuonne keikallekkaan eksyny. 45:n lisäksi Oulusa on nykyään toinenki mainio keikkapaikka eli Nuclear Nightclub, jonka vastikään avatusa alakerrasa esiintyy syksyn aikana vaikka mitä mainioita bändejä:) Suosittelen:D

  ReplyDelete
 7. PupuLihavisto, musta ja punainen tosiaan on ihan paras yhdistelmä! Kävimme ystävän kanssa Nuclearin avajaisissa Rödsön keikan jälkeen ja alakerta vaikuttikin ihan kivalta keikkapaikalta, mutta avajaisillasta huolimatta meno oli siellä silloin kovin kuollutta. Manboyta menen kyllä sinne tässä kuussa katsomaan!

  ReplyDelete
 8. Äääh, überihana mekko! <3

  ReplyDelete
 9. Willow, kiits ^_^ Ruotsin reissulta tarttui mukaan.

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!