30 Nov 2009

Manna @ 45 Special

Eilisilta kului 45 Specialissa Mannan keikalla. Pienet tekniset ongelmat eivät ainakaan minua juuri haitanneet. Keikka oli hyvä ja tanssittua tuli tarpeeksi. Itse Manna oli kaunis ja aivan mielettömän mukava tyyppi! Kotiin matkusti mukana Truth Song -sinkku, jonka ihana Manna antoi köyhälle opiskelijalle hieman halvemmalla. Mannan uusi levy poikkeaa esikoislevystä siinä, että tällä kertaa biiseistä vastaa yksinomaan Manna itse. Soundi on myös rosoisempi ja riisutumpi. Me like, joten tällä viikolla taitaa olla asiaa levykauppaan. Asiaa voisi olla myös kampaajalle: etuhiukseni alkavat olla niin pahasti silmillä, ettei niiden alta kohta enää näe mitään.


Allekirjoittanut oli liikkeellä mustavalkoisessa asussa:
paita - Gina Tricot, hame - Primark, sukkikset - Topshop,
kengät - Skills, koru - Anne-Julie Aubry

Lopuksi pätkät ehdottomista suosikkibiiseistä keikalla:2 comments:

  1. Ruskea on kyllä sinisille silmille ehdoton luomiväri, sillä saa niin helposti hyvän näköistä :) Tietty se on aika tavallinen väri myös, mutta kun iskee tarpeeksi tummaa ja hohtavaa luomiin niin hyvä tulee.

    Harmi että oon töissä (ei mulla näköjään muulloin oo aikaa kommentoida :D), ni en voi katella noita videoita. Mut kerrohan ku saat levyn :D

    ReplyDelete
  2. bubble, niimpä. Kerron toki, kun levy pääsee kokonaisuudessaan kuunteluun :)

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!