18 Apr 2010

MAdM @ Virgin Oil


Matkustin torstaina Helsinkiin katsomaan MAdM:n keikkaa Virgin Oiliin ja majailin samalla pari päivää Bubblen luona. Emme kumpikaan olleet käyneet Virgin Oilissa aiemmin keikalla. Se vaikutti mukavalta paikalta, jonne eksyn varmasti toistekin sopivan bändin sattuessa kohdalle. Bubblen kamera sanoi sopimuksensa irti jo ennen keikkaa, joten kuvat keikalta ovat allekirjoittaneen kamerasta. Surkealla kamerallani ei yksinkertaisesti saa keikoilla hyviä kuvia, mutta nämä kaksi ovat jotenkin julkaisukelpoisia. Kuvaajassahan ei tietenkään ole mitään vikaa :D


Tälläkin kertaa tuli muuten todistetuksi, että Melissa on maailman seksikkäin basisti. Niin se vain on. Itse keikka oli hyvä ja Melissa oli erittäin puheliaalla tuulella ja puhui jopa hieman suomea."Mita vittua":


Islannin tulivuorenpurkauksen vuoksi Melissa bändeineen joutui jäämään Suomeen illan keikan jälkeen. Melissalla oli tästä paljonkin sanottavaa, ja laulettavaa:


Melissa esitti myös ajatuksen, että Type O Negativen laulajan Peter Steelen äskettäisellä poismenolla olisi ollut jotain tekemistä tulivuorenpurkauksen kanssa. Keikan lopuksi kuultiinkin biisi Peter Steelen muistolle (Type O Negative/Black Sabbath). Itse kuvasin siitä vain alun:

(Koko biisin voi näkee täältä)


Toki keikalla kuultiin viimeisimmässä Battlessakin ollut biisi Followed The Waves, josta kuvasin vain alun, koska pakkohan minun oli ottaa biisistä kaikki irti! Kuvatessa kun ei voi tanssia, laulaa ja riehua miten lystää.

Keikan settilista näytti tältä:

This Would Be Paradise
Lightning Is My Girl
Isis Speaks
Lead Horse
Taste You
I Need I Want I Will
OOOM
Overpower Thee
Meet Me On The Dark Side
22 Below
Followed The Waves
-----------
Peter Steele Tribute
Real A LieOma suosikkini uudelta levyltä on instrumentaalibiisi Lead Horse, joka onnekseni siis kuultiin keikalla (video yllä). Tapasimme Melissan keikan jälkeen, mutta näytimme Bubblen kanssa yhteiskuvassa niin epäedustavilta, että sitä kuvaa ei täällä julkaista. Melissa nyt näytti kauniilta kuten aina. Ja nainen oli todella mukava!  Tänään sain harmikseni jälkikäteen tietää, että MAdM heitti vielä eilen Helsingissä spesiaalin "Grounded by Volcanic Ash Show'n " Nosturissa. Bubblen kanssa lähdimme pois Helsingistä juuri pari tuntia ennen keikkaa! Voi surkeus. No, tunnetusti niin sitä meidän tuuriamme.

6 comments:

 1. Mä tässä harkitsen jos julkasis sen yhteiskuvan, voin blurrata sut :D Koska ainaki galleriaan pitää ihan perinteen vuoksi laittaa, ku siel on kaikki muutkin yhteiskuvat xD

  Mut ai hitto oli hyvä meininki tuolla ♥

  p.s. En kai mä mitään voi julkasta jos en saa sulta niitä kuvia eka x) Joten laita sendspaceen, tacks!

  ReplyDelete
 2. Vau, mahtanut olla hienoa! Mietin aluksi itsekin lähtemistä keikalle, mutta rahatilanne ei antanut periksi. Hyviä videoita kyllä! Peterin poismeno hämmentää edelleen :(

  ReplyDelete
 3. bubble: Joo no rajaile ja muokkaile vähä, mä en jaksanu :D Laitoin.

  W: Oli kyllä upeaa! Itse en ole oikein koskaan kuunnellut Type O Negativea, joten Peterin poismeno ei hämmennä minua niin. Mutta tottakai tuollainen on aina ikävää :(

  ReplyDelete
 4. Mua niin kiukutti etten päässy kattomaan tuota, kuulin kyllä kaiken alakertaan. Oon meinaa virginissä duunissa.

  Ehkä ens kerralla sitte :/

  ReplyDelete
 5. Virgin Oil on tosi hyvä keikkapaikka pienemmille artisteille. Voi syödä, juoda ja nauttia musiikista samassa paikassa!

  Te olitte näköjään vähän edempänä, me seisoimme Karhumiehen kanssa taaempana. Ja kuvat olivat sen mukaisia, eli kelvottomia. :-)

  ReplyDelete
 6. Laura: No ei ihme jos kiukuttaa! Et toisaalta missannut keikkaa aivan kokonaan, vai onko se pahempi kuulla kun ei pääse näkemään..

  Anzi: Juu. Oltiin ihan eturivissä siinä reunassa.

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!