24 Apr 2010

Terrible Love


Tehokuuntelussa on tällä hetkellä kaksi aivan loistavaa levyä: The Nationalin "High Violet" ja Jónsin "Go". Jónsin levyn kävin jo hakemassa levykaupasta hellään huomaani, The Nationalin levyn fyysistä versiota joudun vielä odottamaan hetken aikaa. Nyt kuuntelen sitä repeatilla The New York Timesin sivuilta. 


Rakastan levyjen kansitaidetta, joissa on muuten yhtäläisyyksiä värien puolesta. Elokuussa suuntaan ehdottomasti Flow-festareille Jónsia katsomaan (ja siinä samalla tietysti muitakin bändejä). The Nationalia ei valitettavasti, ainakaan näillä näkymin, Suomessa tänä kesänä nähdä. Jos nähtäisiin, niin juoksisin vaikka sata kilometriä päästäkseni paikalle.

2 comments:

  1. Täällä kans tehokuuntelussa The Nationalin uusin New York timesin nettisivuilta. Eilen illalla ei malttanut lähteä kotoa mihinkään, kun oli pakko jäädä kuuntelemaan kyseistä levyä, ja varmaan kymmenen kertaa se tulikin kuunneltua läpi. Tämän hetken suosikkejani ovat "Sorrow", "Lemonworld" ja "Bloodbuzz, Ohio". Niin sääli, ettei The National keikkaile lähiaikoina Suomessa.

    ReplyDelete
  2. Mun ehdoton suosikki on "Sorrow", se veti aivan hiljaiseksi ensikuulemalta. Koko levy on niin loistava, että muut lempibiisit vaihtuvat tiuhaan :D Mutta tällä hetkellä Sorrow'n lisäksi "Afraid of Everyone" kolahtaa eniten. Toivotaan uutista Suomen keikasta..

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!