2 Jun 2010

Krysten Ritter

Ihana näyttelijäneito ja entinen malli Krysten Ritter taitaa olla aika monelle melko tuntematon tapaus. Itse bongasin Krystenin aikoinaan Gilmore Girls -sarjasta. Krysten lumosi suurilla bambisilmillään, muhkeilla huulillaan, mustilla hulmuavilla hiuksillaan ja pirteällä persoonallisuudellaan. Juuri Krysten oli yksi inspiraatio sen takana, että muutama vuosi sitten värjäsin hiukseni täysin mustiksi.

Krysten on työskennellyt lähinnä komedioiden ja tv-sarjojen parissa. Krysten on multilahjakkuus, sillä näyttelemisen lisäksi hän soittaa ja laulaa indiepop -bändissä nimeltä Ex Vivian. Yhtään fyysistä julkaisua bändiltä ei ole ilmestynyt, harmi. Ainut youtubestakin löytyvä biisi on "Big Planes And Sharks", tsekkaa ihmeessä!Tykkään mielettömästi Krystenin yksinkertaisesta, rennosta ja tyttömäisestä tyylistä.
Ottaisin vaatekaappiini kaikki nämä kuvien vaatteet vaikka heti! Oi ja nuo kengät ^


(kuvat: googlen kuvahaku, krystenritterorg, krysten-ritternet)

7 comments:

 1. Kiva nähdä kerrankin joku sellanen, joka on pitänyt tyylinsä jo pitkään.. (tai mistä minä tiiän miten pitkällä aikavälillä noi kuvat on otettu) Vaikka vaihteluki on kivaa, ni välillä tuntuu että tähdillä on pakkomielle vaihtaa esim. hiustyyliä kokoajan. Krystenille noi tuntuu sopivan just täydellisesti. Kun vertaa vaikka Zooeyyn, joka kaikessa söpöydessään sais mun mielestä heivata sen otsis+pitkät hiukset -yhdistelmän jonnekin ja testailla muuta.. Haluaisin vaan nähdä niitä testailuja. Krystenin otsis on niin lyhyt tai vaihtoehtoisesti sulkamainen, niin se ei peitä silmiäkään yhtään.

  Hei käy kattoos FB'n viesti ja vastaa siihen jotain jooko..

  ReplyDelete
 2. Muista Krystenin Veronica Marsin toiselta tuotantokaudelta. Missään muussa en ole häntä nähnytkään.

  ReplyDelete
 3. bubble: Onhan Zooeylla ollu esim. blondit, lyhyemmät ja ilman otsista! Musta nykyinen vaan sopii sille aivan täydellisesti. Tsek vaikka nämä: http://pic90.picturetrail.com/VOL2144/12893930/22943566/382216565.jpg ja http://img5.allocine.fr/acmedia/medias/nmedia/18/63/01/37/18750927.jpg

  Anzi: Tiedän kyllä, mutta en ole kyllä katsonut! vielä.. :D

  ReplyDelete
 4. Joo tiiän että on ollu (ja ne blondit on kyl ihan oudot jotenki), ja niin sopiiki, mut silti mua rasittaa kun se on aina ihan saman näkönen :D Ehkä se on vaan minä, ku ite tykkään laitella eri tavalla hiuksia.

  ReplyDelete
 5. Minusta nyt on vaan tasan tarkkaan epäreilua että joku näyttää tuolta, hmph...

  ReplyDelete
 6. En olekaan aiemmin tänne kommentoinut, vaikka muun muassa paljon hyviä leffa- ja musavinkkejä olen tätä kautta ehtinyt jo saamaan. Kiva blogi sulla siis :)

  Tuo nainen on kyllä aivan mielettömän kaunis! Voi kun saisi jostain tuollaiset huulet..

  ReplyDelete
 7. bubble: No ne blondit kyl on todella oudot. Sua rasittaa, mua ei :D

  Mikaela: No niin on!!

  Tuuli: Kiitos :) Niin on, voi kunpa saisikin..

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!