13 Jun 2010

Mun Tanssijalat Eivät Kellosta Piittaa


Viime viikon lauantaipäivä oli kamaluutta täynnä: ulkona oli kylmä ja tuuli uhkasi viedä hiuksetkin päästä, väsytti ja  White Liesin sekä etenkin Skunk Anansien kuunteleminen festarialueen (Helsinki Live) ulkopuolella vitutti aika rankasti! Majailimme Bubblen kanssa vastapäisellä kalliolla, josta näkyi esiintymislavan valot.. Kalliolla otettiin  myös jossain vaiheessa päiväunet, kun silmät eivät enää pysyneet auki. Täytyy sanoa, että kyllä se Skinin ääni on livenäkin jotain aivan uskomatonta! Kaikelta vitutukselta pelasti kuitenkin rakas ystävä ja illalla Tavastian valloittanut ihana Anna Puu. Vihdoin päästiin ihan oikeasti keikkapaikalle ja vielä eturiviin.


Rakastan Annan uutta "Sahara" nimeä kantavaa levyä. Olen kuunnellut sen jo melkein puhki. Uuden levyn biisit soitettiin kaikki keikalla, joten tietenkin kuulin suosikkini, ja kaksi niistä tallentui kokonaisuudessaan myös kameraan:


Muista suosikeista kamerani nielaisi sisäänsä vain pätkiä : Sahara, Riko Minut, Vuoroin Vieraissa sekä esikoislevyltä Linnuton Puu, Melankolian Riemut ja Kaunis Päivä. Näiden kuvattujen lisäksi kuultiin Anna ja Merikarhu, Nopeimmat Junat, Idän Hitain, Ennustaja, Ruusunen, Vieraiden Valoon, Palava Tuuli, Onnen Viipaleet ja C'est La Vie.

2 comments:

  1. Ihana Anna!

    Ja ne päikkärit siellä kalliolla oli sit päivän toisiks paras juttu kyllä! Oltiin fiksuja kun nukuttiin :D

    p.s. Kuulin, että White Liesin keikka olis ollu aika vaisu. Mut se Skunkki ois kyl ollu kova. Nooh, ehkä ne tulee taas uusiks joskus?

    ReplyDelete
  2. bubble: ^__^ Oltiin todellakin fiksui :D Toivotaan et tulee ja sitä en sit missaa kyl!! :D

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!