25 Oct 2010

And If You Had Another Wish To Wish


Finally. The National saapuu Suomeen Helsingin Kulttuuritalolle ensimmäiselle omalle keikalleen. Parempaa keikkapaikkaa ei voisi toivoa. Juuri tätä toivoin. Keikkaa saa tosin odottaa ensi vuoden maaliskuuhun asti, mutta lippu on kuvainnollisesti jo taskussa! I can't wait! Kiitos lipusta kuuluu bubblelle, joka joutui panikoimaan niiden oston kanssa, kun  minä parhaani mukaan yritin keskittyä töihin (aika huonolla menestyksellä).  Ra-kas-tan The Nationalin uusinta High Violet -levyä ja etenkin biisiä "Sorrow", jonka video on tuossa alla. Oli pakko vielä sisällyttää postaukseen myös kyseisen levyn avausraidan "Terrible Loven" video, koska siinä on aivan hullun hauskoja kohtia! Arvaatte varmaan, mikä levy soi tänään koko loppuillan taukoamatta.

P.S. Vaikka keikkatoiveeseeni jo vastattiin, voin kai silti vielä toivoa, että nyt syksyllä
        The Nationalin mukana kiertävä Owen Pallett saapuisi myös Suomen keikkalle..

2 comments:

  1. Minulla myös lippu virtuaalisessa kourassa, jes! ♥ Tuskin maltan odottaa maaliskuuta, huoh, pitkä ja pimeä talvi vielä edessä. No mutta onneksi on jotain mitä odottaa :)

    P.S. En olekaan muistanut vissiin mainita että annoin sinulle tunnustuksen blogissani jo kuun alussa (http://jukebox-in-my-head.blogspot.com/2010/10/and-cherry-on-top.html). Muistelin kyllä että olet tainnut näitäkin jo saada, mutta ajattelinpa nyt vain mainita :) Good work, keep it up!

    ReplyDelete
  2. Jenni: Joo, maaliskuuhun on aivan liian pitkä aika! Kiitos tunnustuksesta, muistit sanoa ja se postaus on tuolla puolivalmiina jo ollut kauan. Yllättäen en vain ole saanut sitä julkaistua :D

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!