10 Oct 2010

Hey Kid, I've Got A Ride For You


Perjantaina Tori Amos esiintyi ensimmäistä kertaa elämässään yhdessä orkesterin kanssa. Kyseessä oli The Metropole Orchestra (joka uhataan lopettaa!), kapellimestarina Jules Buckley ja konserttipaikkana Amsterdamin Heineken Music Hall. Konsertti nauhoitettiin ainakin radiota varten, ja toivottavasti se päätyy myös levymuotoon asti. Kuvattujen videoidenkin muodossa lopputulos on jotain uskomattoman kaunista. Kylmät väreet kulkivat koko vartalon läpi. En pysty edes kuvittelemaan, kuinka upealta se on  kuulostanut ja tuntunut paikalla olleista. Oh god how I wish I could've been there! 

 


Olisin voinut linkittää tähän vielä vaikka kuinka monta videota..Konsertin settilistan ja useita youtubesta linkitettyjä videoita näkee esimerkiksi Undentedista.

4 comments:

 1. Oooooooh jestas tota naista ♥ Mä erehdyin kattomaan noista videoista näiden lisäksi ekana Precious Thingsin, hitto ku kyyneleet tuli silmiin heti ekoilla sävelillä!! Ei tommosia saa olla :') Harmi sinänsä että parhaat biisit on huonolaatusempina tuolla Undentedissa, mut ei se mitään. Ääni on kuitenki ok. HUH.

  ReplyDelete
 2. bubble: Niimpä! Uskon. Todellakin HUH.

  ReplyDelete
 3. Mä oon oman mielenterveyteni takia tehnyt päätöksen, että menen vasta sitten katsomaan Toria kun se on tosi vanha (ja minä myös). Muuten koko ajan harmittaisi kun ei pääse katsomaan :D

  ReplyDelete
 4. W: Joo no tuo on kyllä totta :D

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!