25 May 2011

After All These Years


Yli vuosikymmenen ajan yksi suurimmista musiikkirakkauksistani on "virallisesti" saapunut tiensä päähän tänään. Kyseessä on siis aussien ylpeys Silverchair. Enkä jaksa uskoa, että bändi enää palaa takaisin yhteen, vaikka aivan täysin lopullisesta päätöksestä ei ole kyse:


"After much soul searching we wanted to let you know that we're putting Silverchair into "indefinite hibernation" and we've decided to each do our own thing for the foreseeable future". 


Olen äärimmäisen onnellinen, että pääsin sentään näkemään aussirokkarit livenä! Näiden kaikkien vuosien kunniaksi oli tietenkin pakko tehdä soittolista, jolla on 23 biisiä. Juuri 23 siitä syystä, että bändi on ollut kasassa 19 vuotta (okei teknisesti kaksi ensimmäistä vuotta nimi oli vielä Innocent Criminals..) ja Lontoon keikasta on kulunut 4 vuotta. Jos matikkapäähäni on luottamista niin 19 + 4 = 23. Itse en pysty täysin kuivin silmin soittolistaa kuuntelemaan, bändi on ollut niin tärkeä ja iso osa elämääni niin kauan. Ja sellaisena se tulee varmasti pysymään. Varmasti osuvin nimi soittolistalle on tämä:
One of my biggest musical loves for over a decade has come to it's end. I'm talking about Silverchair and I don't believe that they'll get back together again although the press release suggests so. So I made a playlist in honor of all these years I've followed and loved this band. And I'm lucky that I got to see them live!

3 comments:

 1. Lukeeko liikaa blogeja, jos tämän uutisen muualta luettuaan ajatteli erästä bloggaajaa nimeltä Ravenwaves.. Tulipas stalkkeri olo :D

  ReplyDelete
 2. Krhm, kuka keksi sen 19 + 4, kuka? :D Voiskin tässä katella kuvia ja videoita tuolta keikalta, ah<3

  ReplyDelete
 3. nelli: Hih :D

  bubble: No sinä sinä :D

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!