29 Mar 2012

Sigur Rós - Valtari

Juuri kun LP'n livelevyviikolla pääsin puhumasta upeasta Innistä, iskevät islantilaisjumalat uutta uutista silmille: Valtari-niminen albumi näkee päivänvalon ainakin osassa maailmaa toukokuussa. Matskun on huhuttu olevan ambientimpaa kuin kahdella edellisellä levyllä, mikä käykin ilmi myös alla olevasta ennakkomaistiaisesta. Eli bändin alkujuurille mennään. Ihanaa, ihanaa!


p.s. Juho, viimeistään tämän jälkeen ei ole syytä sanoa yhtään vastalausetta kommentillesi tulevasta upeasta musiikkivuodesta... ;)Sigur Rós - Ekki múkk from Sigur Rós on Vimeo.


The Icelandic gods are releasing a new album. Valtari will see daylight in May at least in the US, the rest of the world is still an open case. It has been rumoured that the record will be slightly more ambient than the previous two ones, bringing Sigur Rós back to their early years, and this early taste of the upcoming proves just that. Lovely!

4 comments:

 1. Voiko tätä hehkuttaa liikaa? ;_; löydän itsestäni Sigur Rosin myötä 14-vuotiaan fanitytön. Ottaa mahanpohjasta kun ajattelee uutta levyä!

  Nyt vielä nää Flowhun tai Helsingin juhlaviikoille! Menis hyvin keikkakalenteriinkin hehheh :----)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ei voi!! Vaikka mulla vähän Með suð í eyrum við spilum endalaustin aikaan into laantuikin, koska tykkäsin Takk...'sta ja sen edeltäjistä niin hurjasti, ja tuo viimeisin oli ehkä vähän liian iloinen makuuni. Mutta kaikesta päätellen Valtari tulee olemaan huikea.

   Ja todellakin bändiä kaivattaisiin keikkailemaan taas tänne!!

   Delete
 2. Hehhehheh ja heh! Tästä vuodesta on kohtapuoliin vasta 1/4 takana ja mitä kaikkea hienoa onkaan odotettavissa vielä sen lopun 3/4 aikana. Tähän täytyy kyllä lisätä vielä se, että kevät on ollut varsin eeppinen biisien pituuksien suhteeen. Lapko ja Kent molemmat vajaa 7min ja Sara jää Vuosisadallaan siihen viiden ja puolen pintaan. Sigur Rós sopii siis oivasti musiikin eeppiseen kevääseen 2012. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hehee. Niinpä!! Ihan pelottaa, että miten tästä vuodesta selviää. :O Fanitytöllä menee pasmat ihan sekaisin..

   Delete

Say hello, we'll appreciate it!