5 May 2010

And I'll Sing In Your Ear Again

                                      THE VERVE                                                              OASIS
                            "The Drugs Don't Work"                     vs.                            "Wonderwall"

Eilen jo johdattelin teitä The Verven musiikkiin, joten tällä viikolla Battlessa toisistaan mittaa ottavat  siis brittirokkarit The Verve ja Oasis. Kukaan ei ole voinut välttyä kuulemasta Oasiksen "Wonderwall" -biisiä! Se on yksi brittirokin ehdottomista helmistä. Toisena sellaisena ainakin itse pidän The Verven "The Drugs Don't Work" - biisiä. The Verven Urban Hymns -albumi on yksi kaikkien aikojen suosikkialbumeitani. En kyllästy siihen koskaan. Homma toimii kuten ennenkin: klikkaa biisinnimeä kuunnellaksesi kyseisen biisin ja kerro, kumpi biisi sinusta on parempi. Perustelut ovat tietenkin toivottuja :)

(kuvat: googlen kuvahalu)

12 comments:

 1. Wonderwall on rakkaampi! Siitä tulee aina niin mukava olo vaikkakin vähän haikea mieli. Kiva soittaa ja laulaa itsekseenkin.

  ReplyDelete
 2. Ei kilpailua, Oasista Live Foreveristä (loistava biisi!!) asti fanittaneena ja kolme kertaa livenä nähneenä ei ole Oasiksen voittanutta minun kirjoissani..

  ReplyDelete
 3. Wonderwall, ehdottomasti!

  ReplyDelete
 4. Paha, tykkään molemmista ja molemmat ovat omalla tavallaan tärkeitä ja haikeita biisejä...jos nyt on ihan pakko valita toinen niin sitten kallistun (vaikeasti) Wonderwallin puoleen. :)

  ReplyDelete
 5. Yellow Lizard: Minäkin soittaisin, jos osaisin :D

  Mikaela: Nyt oon kyllä vähän kade :D

  Salka: :)

  Riehu: Hahaa, osaan kuulemma tehä aina liian vaikeita :D

  ReplyDelete
 6. Oih! Vaikka Vervestä pidänkin huomattavasti enemmän kuin Oasiksesta, vastaan Wonderwall. Se on vain niin klassikko, upea sellainen.

  ReplyDelete
 7. Minunkin ääneni menee kyllä Wonderwallille, vaikka molemmista biiseistä tykkäänkin. Oasis on kuitenkin bändinä aivan ylivoimainen ja kyseistä biisiä kuuntelin (ja täytyy myöntää, että saatoin myöskin laulaa vähän mukana) juuri äsken pyöräillessä :)

  ReplyDelete
 8. Pääsky: Onhan se.

  Ida: :)

  ReplyDelete
 9. Verve on/oli parempi kuin Oasis, mutta Wonderwall on parempi kuin Drugs. :/

  ReplyDelete
 10. Pekka: Wonderwallia on kyllä aika vaikea näköjään voittaa :D

  ReplyDelete
 11. Sinänsä hassua, että kumpikaan noista ei ole läheskään suosikkibiisini noilta bändeiltä... Mutta piti vielä sanomani, että blogisi vaikuttaa varsin kiinnostavalta, täytyy muistaa käydä täällä säännöllisesti.

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!