29 May 2010

I Know The Kind Of Beast That I've Become

                                       
                                         NINA KINERT                                                  ANE BRUN

                                            "Beast"                      vs.                            "To Let Myself Go"      

Ulkona on kovin sateista, joten tämän viikon Battle keskittyy melankoliseen musiikkiin, josta vastaavat  ruotsalainen Nina Kinert ja norjalainen Ane Brun. Nämä kaksi skandinaavista naislaulajaa ovat tehneet yhdessä yhteistyötäkin. Rakastan tällaisia tummasävyisiä melankolisia balladeja, mikä ei taida tulla teille yllätyksenä.


Kumpi melankolisista biiseistä viehättää enemmän?

(kuvat: googlen kuvahaku)

9 comments:

 1. Voi että täältä sinun blogista löytyy aina niin ihanaa musiikkia! :) Naisista kumpikin oli ihan uusia tuttavuuksia. Ääneni menee Nina Kinertille, sillä tuo Beast-kappale piti kuunnella heti monta kertaa peräkkäin, se oli niin hyvä.

  ReplyDelete
 2. Mahtavuutta että jaat Nina Kinertin kaltaisten artistien hienoutta ja "ilosanomaa" eteenpäin :). Kinertin äänen kuulaus kietoi allekirjoittaneen aikanaan pauloihinsa silmänräpäyksessä.

  ReplyDelete
 3. Ida: Kiitos :) Beast on aivan mielettömän kaunis biisi ^__^

  Anonyymi: :)

  ReplyDelete
 4. Kyllä tuo Beast taitaa viedä voiton tässä kisassa, sain kylmiä väreitä, todella kaunista! Rakastan kuulasäänisiä naislaulajia ♥

  ReplyDelete
 5. MothMouth: Niin minustakin :)

  ReplyDelete
 6. Oh, oli pakko tulla kertomaan että olen kuunnellut tuon Beastin tänään n.20 kertaa, parasta lääkettä surun ja ilkeiden päivien varalle.

  Kiitos oikeasti kun postailet tällaisia ihanuuksia, sitä Mazzy Starin Into Dustiakin olen luukuttanut hurjasti. Joskus on niin hankalaa löytää hyviä, pienempiä laulajia. Kiitos ^^

  ReplyDelete
 7. MothMouth: Ihana kuulla ^__^

  ReplyDelete
 8. Oh! Molemmat laulajat on ihan suosikkejani! Eksyinkin tähän blogiin tätä kautta, ja blogi vaikuttaa niin kivalta, että taidanpa eksyä uudestaankin! :)

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!