1 Jul 2010

And The Start Of The Dream


Kanadalainen Arcade Fire sähköisti maanantai-iltana Helsingin Senaatintorin täysin. Yllättäen keikan aloitti ihana Wake Up. Keikka oli aivan mahtava! Mutta jotain pientä jäi silti puuttumaan..en oikein tiedä mitä. Enemmän olisin toivonut vanhoja biisejä, vähemmän uusia. Bändi näytti kuitenkin antavan kaikkensa ja hiki virtasi. Varsinkin Régine oli yhtä hymyä koko ajan ja mainitsi, että oli halunnut tulla Suomeen jo kauan.


Bändin aviopari Régine Chassagne ja Win Butler valloittivat sydämeni. Régine oli aivan hurmaava (tästä naisesta ei vain voi olla pitämättä!) ja Win äärettömän karismaattinen. Herrasta tuli jotenkin mieleen Moto Boyn Oskar Humblebo. Tapojeni mukaan tarjoan pieniä hetkiä keikasta videoiden muodossa:Keikan aikana kuultiin:

Wake Up
 Ready To Start
Month Of May
Neighborhood #1 (Tunnels)
The Suburbs
Rococo
No Cars Go
Haiti
Empty Room
Modern Man
Neighborhood #3 (Power Out)
Rebellion (Lies)
----------------
Intervention
We Used To Wait
Keep The Car Running
Tiedän todellakin mitä bändiä kuuntelen koko loppuviikon ja varmaan vielä seuraavankin.

3 comments:

 1. Voi vittu nii tää taas sekoilee. Kirjotetaan uusiksi.

  Ihana toi eka kuva, ku tuomiokirkko näkyy screeniltä<3 Ihana keikka muutenki!

  Laitatko noita videoita&picejä tulee? Mä en oo vielä ees ehtiny siirtää koneelle, en oo ehtiny lukea blogejakaan enkä ehi mitään muutakaan.. Kaikki jää ens viikkoon, aion maata auringossa koko vlopun :D

  ReplyDelete
 2. Ihania kuvia! Mulla on vaan muutama huippusurkea kännykkäotos :)

  Keikka oli mahtava, olin niin fiiliksissä ja kananlihalla ja jossain vaiheessa jopa itku kurkussa, hyvällä tavalla. Olisin halunnut kuulla Neighborhood #2:n, sitten olisi ollut täydellistä.

  ReplyDelete
 3. bubble: Kiits :) Laitan joo.

  sarakissa: Kiitos :) Joo :)

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!