22 Jul 2010

Ruisrock 1/2


Nämä Güntherit matkasivat aurinkoisena lauantaina kohti Ruissaloa paahtavassa kuumuudessa.


Perillä tavattiin ihana ystävä. Yhteiskuvaa ottaessa aurinko häikäisi allekirjoittaneen silmiä niin, että toinen piti laittaa kiinni. Päivän ensimmäisestä keikasta vastasi Lapko. Perushyvä keikka, ei mitään ihmeellistä.


Seuraavana pienellä Converse-lavalla soittanut Manna puolestaan rokkasi paljon kovemmin. Ihana!Välillä kaiken rokkailun ohessa ehti sentään istua, juoda vettä ja syödäkin. Metrilakuja metrilakuja! Joku saattoi ahmia niitä viikonlopun aikana yhdeksän: ananas, sitruuna, kirsikka, metsämansikka, omena-salmiakki x2, vadelma-salmiakki, kirpeä sateenkaari, vaahtokarkki. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että bubble söi kaksi.


Prince Of Assyria sulatti varmasti monien sydämet, ainakin minun. Aluksi herra oli silminnähden jännittynyt, mutta jännitys kuitenkin katosi osaksi keikan edetessä. Bändin jäsenet näyttivät niin hellyyttävän pelokkailta ja hämmästyneiltä huutavan ja kirkuvan yleisön edessä, että heidän hymynsä ja päänpudistelunsa aiheuttivat ainakin minussa lukuisia awwww-reaktioita. "What Ever You Want" avasi yllättäen allekirjoittaneen kyynelkanavat. Niiiin kaunista. Myös uutta materiaalia kuultiin:Scandinavian Music Group sopi täydellisesti kesäiseen Ruissaloon ja sai tietenkin tanssimaan ja laulamaan. Keikkaa odotellessa muuten ihmeteltiin bubblen kanssa läheisellä rantalavalla yleisön täysin villinnyttä The Baseballsia. Sori vaan, en voi tajuta tai pitää siitä.
 

SMG soitti aika paljon uudempia biisejään, minä olisin toivonut vähän enemmän 
vanhoja. Tuttujen biisien lisäksi kuultiin myös yksi uusi, josta pidin paljon:Illalla yhden kesän kolmesta "comeback-keikoistaan" soittanut Don Huonot veti päivän kovimman keikan. Siellä toisessa rivissä puristuksissa ei paljon kameraa esiin kaiveltu. Huudettua, hypittyä ja laulettua tuli oikein olan takaa.Tätä kannatti odottaa.


Päivän lopputuloksena kärsinyt ääni, kipeät jalat ja älytön määrä ihoon tarttunutta hiekkaa ja tomua. Kaikesta tuosta huolimatta myös todella hyvä mieli.

(kuvat 1, 4, 5, 7, 8-14 : bubble)

Matkalla pois täytyi levähtää hetkeksi. Ja seuraavana päivänä matka jatkui taas..

4 comments:

 1. aijai Donkkarit, tulee vanhat hyvät (?) ajat mieleen, joskus aikoinaan vuonna kivi ja miekka niiden keikoilla pari kertaa kävin, veikkaan että olivat aivan yhtä hyviä nytkin ;O) Ihania kuvia taas!!

  ReplyDelete
 2. Mikaela: Varmasti olivat yhtä hyviä silloinkin, tuo oli vasta eka keikka. :)

  ReplyDelete
 3. Vertailun vuoksi kerrottakoon, että bubble söi YHDEN metrilakun. Heitin sen toisen just eilen roskiin, olin syöny siitä pari haukkua :D Ei niinku vaan oo mun juttu.

  Nii ja hei, possibility että laittasit noi kuvalinkkihommat isommalla tekstillä? Sori oon tarkka :D

  ReplyDelete
 4. bubble: Säälittävää :D Ehkä, oon aina laittanu ne pienel :D

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!