6 Mar 2011

White Lies @ O2 Shepherds Bush Empire

 (kuva ystävän ottama)

White Lies rokkasi totaalisesti Lontoon O2 Shepherd's Bush Empiressa (10.2.2011). Uusi levy ei ennen keikkaa oikein ollut avautunut minulle, mutta kyllä kolahti keikan aikana/jälkeen, arvostus sitä kohtaan nousi roimasti. Nyt uutta levyä kuuntelee täysin eri tavalla. En odottanut keikalta mitään kovin ihmeellistä, mutta sainkin jotain aivan täydellistä! Tunnelma O2 Empiren sisällä oli sanoinkuvaamaton. Tanssittiin, riehuttiin, taputettiin, hypittiin, laulettiin, huudettiin ja kiljuttiin ystävän kanssa aivan sekopäisinä. Saimme osaksemme lähellä olevilta ihmisiltä huvittuneita hymyjä ja pari mukavaa kommenttia. En ymmärrä miten jaksoimme sen puolitoista tuntia. Olo oli kyllä keikan jälkeen kuin olisi juossut maratonin. Kasvot hehkuivat pinkkeinä, hiukset olivat aivan märät hiestä, pitsimekko liimautunut hikiseen ihoon. Meillä piti olla maailman huonoimmat paikat, mutta ne osoittautuivat itse asiassa todella hyviksi. Koska teatteri ei ollut mikään kovin suuri, näki aivan ylimmiltä paikoilta lavalle hyvin. Emme todellakaan malttaneet istua paikoillamme vaan siirryimme hieman ennen keikan alkua kaiteella erotetulle yläkäytävälle, jonka valloitimme aika tehokkaasti. Oli ruhtinaallisesti tilaa, ihmiset eivät hyppineet päälle eikä tarvinnu pelätä putoavansa alas.

Matkalla hostellille näytettiin oikeasti varmaan aivan aineissa olevilta, vaikka mitään päihteitä ei todellakaan oltu nautittu. Keikkahurmio ja ultimaalinen väsymys sen teki. Saatiin paljon pelästyneitä katseita osaksemme. Kuvitelkaa kaksi täysin räjähtänyttä tyttöä silmät punaisina ja lasittuneina, jotka nauravat aivan hysteerisesti ja kävelevät miten sattuu. Matkan viimeisenä iltana ollut keikka siis kruunasi koko upean matkan. Itselläni ei ollut kameraa mukana, mutta onneksi voi luottaa youtuben tarjontaan. Nämä pätkät välittävät siitä tunnelmasta ehkä 20 prosenttia, jos sitäkään.
Setlist:

A Place To Hide
Holy Ghost
To Lose My Life
Strangers
E.S.T.
Peace & Quiet
Streetlights
From The Stars
Is Love
Bad Love
Death
----------
Encore
 Unfinished Sympathy
The Power And The Glory
Bigger Than Us


White Lies @ O2 Shepherd's Bush Empire in London was 
awesome!!! No words can ever descripe how great it was.

4 comments:

 1. Toivottavasti Ritual aukeaisi Helsingin keikan myötä mullekin, en oo vaan jaksanut kuunnella sitä :/

  ReplyDelete
 2. bubble: Uskon, että aukeaa jos keikka on yhtään samaa tasoa kuin tämä!

  ReplyDelete
 3. Moikka, ollaan siskon kanssa piakkoin lähdössä piipahtamaan Lontoossa keikalla, joka on juurikin tuolla samassa O2 Shepherd's Bushissa, ja satuin eksymään tänne sun blogiin. Meillä on ilmeisesti samasta paikkaa liput (eli level 3:lta) ja ollaan pelätty näkeekö sieltä ollenkaan lavalle asti, mutta pelko on ilmeisesti turha? :)

  ReplyDelete
 4. Anonyymi: Turha pelko juu, sieltä näki hyvin :)

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!