23 Sept 2011

The New Tigers - Velvet Jam

Vähän viikonlopun soundtrackia kehiin – turkulaista surinapoppia The New Tigersin muodossa. Keskiviikkona ilmestynyt debyyttilevy kuulostaa juuri niin antoisalta kuin odotinkin, kuin Sonic Youthilta mutta unisemmalta ja makeammalta, päärynälimonadiin upotetulta. Melodisilta raidoilta löytyy tunnelmaa kaikenlaisissa muodoissa, väreissä ja mauissa. Yksi syksyn parhaista yllättäjistä! Tiikereiden lisäksi livenä tänään unelmaista Reginaa levynjulkaisukeikan tiimoilta. Hyvä perjantai univeloista huolimatta. :)

This weekend’s soundtrack. The New Tigers come from Turku, Finland, and with their fuzzy guitars they sound somewhat like Sonic Youth, only sweeter. Their debut album came out this week and dare I say it’s one of the best ones to get released this fall! Besides the Tigers, today’s section of live music also includes the ever-so-lovely Regina. Not a bad Friday, not at all. :)

2 comments:

  1. Oi kun sulla on monta rautaa tulessa! Levy Päivässä-blogi vaikuttaa kiinnostavalta, tykkään siitä että siellä ei keskitytä pelkästään uusiin levyihin vaan vanhempiinkin.
    ps. Reginan uusi on aivan ihana, mutta oon niin melankoliaan taipuvainen että en tiedä uskallanko juuri kuunnella niin ihanan haikeaa musiikkia syksyllä...on vaikeeta (tämän seikan vuoksi monet hyvät artistit/biisit ovat kiellettyjen listallani)...

    ReplyDelete
  2. Riehu, jep! Kun uudistusta kaipaa, niin sitä pitää ilmeisesti hakea sitten monesta paikasta x) Toivottavasti LP'stä löytyy sitten sunkin suosikkilevyjä :) Vanhojakin on ehdottomasti luvassa!

    Suosittelen kyllä Reginaa, se on loppujen lopuksi myös pehmeän iloinen levy. Mutta toi on totta, jotkut biisit on vaan pakko kieltää itseltää joskus..

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!