7 Nov 2011

Annukka - Seuraan Sua

Kaveri vinkkasi kaunisäänisestä 23-vuotiaasta Annukasta, jonka Seuraan Sua -biisi luo mielikuvia - jälleen kerran - öisen suurkaupungin sykkeestä (miten minusta tuntuu, etten muunlaista musiikkia enää kuuntelekaan*). Kappale on kaunis, video on kaunis, ja tästä on todella hyvä ponnahtaa eteenpäin. Alitajunta yhdistää soundin heti Reginaan ja Chisuun, mikä ei ole ollenkaan huono. Myös muut ovat huomanneet saman, ja YleX'n sivuilla onkin kuunneltavissa myös toinen kipale nimeltä Tuu Lähemmäs. Jännityksellä jäämme seuraamaan!
* Viime aikoina ovat hälyttävän paljon soineet mm. M83 (keikkaliput plakkarissa), Florencen Ceremonials (tietty), Lana Del Rey (ensin kuulet naisesta yhdestä paikasta, sitten kahdesta, ja mietit, että tätä pitää kuunnella, ja sitten yhtäkkiä Video Games onkin ihan joka paikassa), From Forests (hempeyttä kitaroiden ja falsetin kera, vähän raaka vielä, mutta eiköhän se siitä) ja NT's White Trash (Nick Triani, britpop-vibat ja rento meininki). Suurimpana keskiyön kaikuja mukailevana soittona on kuitenkin toiminut erään elokuvan inspiroima playlist, joka luvassa pian! Itsehän olen kuluttanut sen jo lähestulkoon puhki.


A friend gave a hint about a 23-year-old girl from Tampere, Finland, and her song called Seuraan Sua. Annukka has the same feeling in her songs as Regina and Chisu, but more in the sense of a big city in the middle of the night rather than wandering in the forest. Which is what I've been listening to a lot lately anyhow - especially M83 and the new album from Florence + The Machine have been playing in my headphones for many days, all day long. But still not nearly as much as a certain playlist inspired by a certain movie - I'll get back to that later!

No comments:

Post a Comment

Say hello, we'll appreciate it!