15 Apr 2011

I'd Rather Dance With YouTörmäsin vähän aikaa sitten Kings Of Conveniencen  biisin "I'd Rather Dance With You" hymyilyttävään videoon. Kyseinen biisi löytyy "Riot On An Empty Street" nimiseltä albumilta, jonka lainasin kerran Oulun kaupunginkirjastosta, monia vuosia sitten. Muistin tämän heti, kun näin kuvan levynkannesta, ja muistin myös, että pidin  albumista kovasti. Jotenkin se on vain unohtunut vuosien kuluessa,  kuten niin moni muukin hyvä albumi. Hyvää musiikkia on vain yksinkertaisesti liikaa, ja aikaa kuunnella sitä aivan liian vähän. Tanssahtelen nyt varovaisesti tämän tahtiin, toivoen että tämä kamala kevätflunssa väistyisi.


I came across this video for Kings Of Convenience's song "I'd Rather Dance With You". It makes me smile so much, it's adorable. The song is from their album called "Riot On An Empty Street" that I borrowed from a library many years ago. I instantly remembered it when I saw the album cover. I remember that I liked the album very much. I've just forgotten about it over the years. Too much good music and not enough time to listen to it. Right now I'm gonna dance to this and hope that I'll soon be free of this horrible spring flu.

4 comments:

 1. Ai löysit nyt vasta tämän ihanan videon! (Kun itse näin kai ensimmäisen kerran 2-3 vuotta sitten) No, parempi myöhään kuin ei milloinkaan, sillä se on tosiaan hurmaava. Voisinkin pistää itsekin katseluun ennen kuin tanssahdan töihin! :)

  ReplyDelete
 2. Tästä biisistä tulee aina niin hyvälle tuulelle!

  ReplyDelete
 3. Kings of Convenience <3 Tää on kyl niin ihana!

  ReplyDelete
 4. J: Joo nyt vasta. Hurmaava on :)

  Nooruska: Jep :)

  bubble: On :)

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!