18 Oct 2011

Ben Howard


Mitä saadaan, jos yhdistetään Damien Rice, Yoav ja José González? Vastaus on 23-vuotias britti Ben Howard, joka julkaisi kaksi viikkoa sitten debyyttialbuminsa "Every Kingdom". Viime aikoina on tullut valtavasti uutta musiikkia niin vanhoilta suosikeilta kuin uusilta tuttavuuksilta, ja Ben on yksi näistä uusista tuttavuuksista. Akustinen kitara hallitsee levyä sekä menevimmissä että hitaammissakin biiseissä, mutta kyllä jousisoittimet, basso ja rumpukin ovat mukana. Alla kaksi sinkkulohkaisua albumilta videoineen.
Levyltä suosikiksi nousi heti synkempi Black Flies, joka toimii näköjään livenäkin loistavasti:

P.S. Alice & June löytyy myös Facebookista.

What do get if you combine Damien Rice, Yoav and José González? The answer is a 23-year-old British guy Ben Howard who just released his debut album "Every Kingdom" two weeks ago.  I've been listening to an enormous amount of new music both from old favorites and new discoveries. Ben Howard is one of the latter ones. Acoustic guitar rules the album both in fast and slow songs but there are some strings, bass and drum in the album as well. Two songs and their official videos, "Keep Your Head Up" and "Old Pine", are embedded above. "Black Flies" became an instant favourite from the album and it works well live too, see for yourself above.

P.S. Alice & June is also on Facebook

2 comments:

  1. Mulla tulee tosta laulusta mieleen myös joku neljäs, mutten millään keksi kuka.. Täytyy sanoa että ihan hirveesti ei iskenyt, kunnes kuulin ton viimesen Black Fliesin <3 Se on ehdottomasti hieno ja paras! Mutta muuten Howard ei tunnu erottuvan tarpeeksi kaltaisistaan. :/

    ReplyDelete
  2. June: Kuinka yllättävää :D Joo Black Flies on ihana <3

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!