6 Oct 2011

I Tie The Knots To Remember


Damien Ricen kanssa alunperin aloittanut irlantilainen Lisa Hannigan julkaisi viime kuussa toisen levynsä Passenger, mutta huomasin asian vasta eilen! Levy on tosin julkaistu vasta USA:ssa ja Kanadassa, Euroopassa jukaisupäivä koittaa tämän kuun puolella. Ensimmäinen sinkku Knots kolahtaa ja miellyttää kuuloaistin lisäksi myös visuaalisesti ihanan sotkuisen ja värikkään virallisen videon muodossa. Knots edustaa levyn menevämpää puolta, mutta suurimmaksi osaksi levyn biisit ovat hidastempoisia. Levyllä kuullaan myös duetto: Ray LaMontagne vierailee biisillä O Sleep. Rayn ja Lisan vuotoiset ja käheät äänet sopivat loistavasti yhteen. Jo ensimmäisen kuuntelun jälkeen (onneksi on youtube) levy kuulostaa upealta ja suosikeiksi nousivat heti biisit Home, A Sail ja Paper House.


 HOME
A SAIL
PAPER HOUSE
Lisa Hannigan released her second album "Passenger" last month in the US and Canada but I just noticed it yesterday! The first single "Knots" pleases both ears and eyes in the form of a colourful official video. "Knots" is one the faster songs on the album but mainly the album consists of slow songs. There's also a great duet with Ray LaMontagne on the album. After the first listen the album sounds amazing and "Home", "A Sail" and "Paper House" became my instant favourites.

4 comments:

  1. i-ha-na lisa! <3 oon aivan pimahtamispisteessä ton levyn kans, nam.

    ReplyDelete
  2. Yksi kysymys, miten youtubesta voi nykyään upottaa linkin blogiin noin, ettei näy kuvaa, vaan vain tuo toimintopalkki? Jostain syystä en osannut enää.

    ReplyDelete
  3. Minttu-Maaria: Kun kopioi sen upotuskoodin, niin pitää muuttaa height-kohtaan "315" tilalle "28".

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!