17 Oct 2011

Welcome to the Closing

...Or opening, should I say.

Tämä on Alice & June, kahden popkulttuuriaddiktin ja lifestyle-bloggarin musiikillinen kollaboraatio. Ravenwaves on tuttu Silent All These Yearsista, June Twilight Colasta, yhdessä olemme ranskalaisen kulttibändi Indochinen tuotantoa.

Jos pidät tunteita herättävistä ääniaalloista, keikkojen ja uusien biisien fiilistelystä ja nostalgiasta, astuit oikeaan paikkaan. Jos kaipaat viime hetken listahittejä, suosittelemme hakeutumaan muualle. Pidämme musiikista laajalla skaalalla, mutta emme ole aina sataprosenttisesti ajan hermolla ja sukellamme ajoittain myös vanhojen suosikkien mereen. Emme pure, mutta saatamme hukuttaa sinut fanityttömäiseen intoiluun ja kiljahduksiin.

Omat blogimme pysyvät edelleen hengissä, mutta musiikkiaiheiset tekstit siirtyvät jatkossa tänne. Niin on käynyt myös runsahkoille arkistoille. Samat biisi-ihkutukset ja festivaaliraportit löytyvät todennäköisesti molempien nimien alta, joten jos näet asiat välillä tuplana (tai pahimmassa tapauksessa nelinkertaisena), älä säikähdä: yhdestä mielestä huolimatta olemme kuitenkin fyysisesti edelleen kaksi eri ihmistä. Tämä näkyy väistämättä myös blogissa.

Tervetuloa!


♥ Alice & June
Hello all! And welcome to this new musical blog collaboration of two lifestyle bloggers and pop culture addicts. Ravenwaves is known from the blog Silent All These Years, June from Twilight Cola. Together we are Alice & June, something the French cult band Indochine have invented.

If you like music that evokes massive feelings, nostalgy, gigs and opinions about new songs on the market, you're at the right place. If you're looking for the latest hits on the charts, you might want to check somewhere else. We enjoy music from many different genres, but aren't always attuned to the times and like to dive deep into the memory lanes, too. We don't bite, but might occasionally drown you with fangirlism and squeling.

Our own blogs remain up and running too, but all the music posts have been transfered here. So there are double posts about some things, and will still probably be in the future, but that's just how it is - although we have one mind, we're still two different people. And not all old posts have English translations, sorry! At least not for now.
 

Welcome!


Alice & June

9 comments:

 1. Ihanaa tytöt ;O) Musiikki-idiootille kuten minä tämä blogi on siunaus <3

  ReplyDelete
 2. Well hello, girrrrrls!

  <3

  ReplyDelete
 3. Hienoa, hienoa! Ihana idea..ja kun teidän molempien blogeista kun vielä kympillä tykkään muutenkin, nyt siis ilo moninkertaistui :)
  (Itsekin olen joskus miettinyt, että musiikki/leffa-blogis erikseen olisi hyvä, koska nyt taggailusta bändeihin ja leffoihin tulisi liian sekavaa kaikkien muiden toimintojen oheen. Ja muutenkin tulisi ehkä sanottua vielä enemmän niistä.)

  ReplyDelete
 4. kivaa uus blogi! Mut mukavaa että teidän vanhat blogitkin säilyy vielä. :)

  ReplyDelete
 5. YAY! Blogilistalle ku olis jo!

  ReplyDelete
 6. Ursula, kiitos! ^___^ Toivottavasti tästä on iloa.

  Well hello, Vimps! <3

  J, kiitos kauniista sanoista! <3 Ja blogi pystyyn vaan. ;)

  Riehu, kiits! Toki säilyy, niissä voi höpöttää kaikkia muita juttuja. :)

  Salla, on jo ;)

  ReplyDelete
 7. Hello yous! Varmaan ihan hyvä veto eriyttää musahommelit. Onneks jatkatte viel vanhoillakin jutuilla :)

  ReplyDelete
 8. Paivi, hih, kiitos :D

  Chatrin, hello! Kyllä eriyttäminen on varmaan ihan hyvä, kun noita juttuja tulee niin paljon. :D Vaikka varmana TC'ssa ja SATY'ssa niitä edelleenkin ilmestyy.

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!