19 Dec 2011

Fotoshop - Don't Beat Me Up, It's Christmas

Mikään, mikään, ei auta Manic Street Preachersin upean areenakeikan jälkeiseen masennukseen. Lontoo ei ollut pelkkää auringonpaistetta, mutta edes siellä sade ei ole yhtä synkeää kuin Helsingissä, jossa tähän aikaan vuodesta sallisi olevan valkoiset kadut ja talojen katot. Niin, että jouluvalot kimmeltävät juuri ja juuri lumikerrosten takaa. Huokaus. Lisää keikasta ja muutamasta edellisestäkin heti, kun saan pääni selvitettyä ja pystyn katsomaan videoita YouTubesta ilman itkukohtauksia.

Joulufiilis ei tule itsekseen ainakaan tänä vuonna, mutta ehkä Fotoshopin aiheeseen liittyvä uutuus tuo chillin tunnelman vielä ennen lauantaita.


  Fotoshop - Don't Beat Me Up, It's Christmas by stopshakehoneygo


Absolutely nothing takes the pain that I feel after a magnificent Manic Street Preachers gig away. Especially not the dark and rainy weather in Helsinki. London wasn't all sunshine either, but still... Sigh.

More about the gig later when I get somewhat over the PGD. Even though there's no snow on the ground or rooftops and christmassy feeling is nowhere to be seen, maybe Fotoshop's new track will bring just that before Saturday.

4 comments:

 1. <3 Tervetuloa takaisin sateiseen Helsinkiin! <3
  Odotan innolla keikkaraporttia ja kuvia Mänikseistä! <3 <3 <3

  <3 Ansku

  (ps. Sydämiä EI voi olla koskaan liikaa! <3)

  ReplyDelete
 2. Kiitti Ansku! Sydän! <3

  ReplyDelete
 3. Olin samankaltaisissa tunnelmissa melkein vuosi sitten. Lontoo, Manics ja sitten... oloista tyhjin. Aih.

  ReplyDelete
 4. Miia ._____. Täytän oloani joululla ja tekemisellä, mutta silti.. Ei pysty kuuntelemaan mitään muuta kuin Manicseja!

  ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!