7 Dec 2011

You Could Use The Energy

Eilen Tavastian hurmasi Patrick Wolf, tänään on vuorossa tanskalainen VETO. Olen nähnyt tanskalaiset indie elektrorokkarit yhden ainoan kerran aiemmin, Provinssirockissa vuonna 2009, ja se keikka on ikuisesti tallentunut mieleeni. Se on edelleen yksi parhaista keikoista, joilla olen ikinä ollut, ja se on paljon sanottu se. En usko, että aivan sen fiiliksen tasolle ylletään tänään, mutta varmasti loistavaa meininkiä ja hikeä on luvassa! Illan keikan kunniaksi kaksi videota uusimmalta levyltä Everything is Amplified, joka julkaistiin aiemmin tänä vuonna.


Yesterday Patrick Wolf enchanted Tavastia and tonight is VETOs turn. I've seen the Danish indie electro rockers once before in Provinssirock 2009. That gig is still one of the best I've ever seen, and that's saying a lot. I don't think tonight can beat that but I'm sure it will be excellent! So here's two videos from their latest album "Everything is Amplified", released earlier this year.

2 comments:

  1. VETO kevät 2007 = nam! Toivottavasti ois jotain jäljellä siitä vanhastakin Vedosta, uusien levyjen myötä ei jaksa liikoja olettaa. Mutta ois kiva. Tosi kiva.

    ReplyDelete
  2. J, uskon että oli. Tavastian keikka oli eilen AIVAN LOISTAVA! Ei nyt aivan provinssikeikan 2009 tasoa, mutta ei jääty kauas. Saatiin toinen encorekin. Ja vanhoja biisejäkin tuli monta <3

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!