5 Dec 2011

Satellite Stories - Blame the Fireworks

Yksi karseimpia fiiliksiä maailmassa on post gig depression. Vaikka olin viikonlopun neljästä Von Hertzen Brothers -keikasta paikalla vain kaksi, ja tälle viikolle on tiedossa liveä enemmän kuin laki sallii, on olo surullinen ja kohmeinen. Siis ilmankin sitä faktaa, että on taas maanantai (ja että kurkku on kipeä kolmatta päivää). Puuh.

Onneksi on oululainen indiepumppu Satellite Stories, jonka uusi sinkku Blame the Fireworks tuo hilpeyttä flegmaattisuuden keskelle omalla persoonallisella tavallaan. Biisi kasvaa valloittavasti loppua kohden ja kutkuttaa kitarasurinoista pitävän hermoja. Kuunnelkaa ja piristykää. Ja tulkaa torstaina Bar Looseen keikasta nauttimaan!

Today was gonna be the best in years.


 
Post gig depression is one of the worst feelings in the world. Even though I couldn't attend all four Von Hertzen Brothers gigs last weekend and there's another four nights' worth of live music this week, I'm feeling really numb. Monday and being a bit ill also might have something to do with it.

But luckily there's Satellite Stories, a delightful indie rock band from Oulu, who brings some sunshine to the middle of this greyness with a new track called Blame the Fireworks. Listen to it and be brightened up. And get ready for their gig on Thursday!

2 comments:

  1. Olettaisin lähteväni tuolle keikalle, jos vain olisin Helsingissä. Satelliittitarinoilla on kyky saada kappaleensa soimaan päässä ihan yhdellä kuuntelulla, mikä ei tässä tapauksessa ole ollenkaan huono asia. Tällä kertaa ei tarvinnut kuin lukea tuo teksti "Blame the fireworks", ja muistin oitis melodian.

    ReplyDelete
  2. Johannes, siinä tapauksessa harmi, että oot muualla! Toi on kyllä totta, musta Satelliiteilla on muutenkin jotenkin huippu persoonallinen ote, sellanen, että biisit eivät välttämättä uppoa heti ensimmäisellä kerralla (vaikka ovatkin helposti päähän tarttuvia), mutta toisto palkitsee isosti.

    ReplyDelete

Say hello, we'll appreciate it!